Kommer bli pank imorgon känns det som

 
Imorgon är det hästloppis på travet, ska dit. Det är även unghäst utställning, kommer fota en hel del! Jippolopp för ponnysarna är det också, valde dock att inte vara med med Turbo pga. att jag tycker att det blir en dag för tight då jag ska tävla på Tisdag. Så vi stog över denna gång!
 
Sen är det 50% på valri vara till ryttaren, samt 25% på valfri produkt till häst, och om man köper ett par ridbyxor så får man en piké på köpet. Åhh, jag är shoppingsugen ;)
 
Momme var även på Ikea idag, så då undrade hon om de var nåt från hööks jag ville beställa med henne, så jag köpte en repgrimma med tyglar, har länge velat ha den, så nu slog jag till! Hoppas bara att den passar Turbo nudå!

kärlek


Idag så fick Turbo på sig nya skor, han skötte sig super. Medans hovslagarn skodde osv, så passade jag på att fota Lisas (stallägarens) barn, vi ska ge dom en tavla med kort på barnen samt hennes häst. 
 
När han skott klart så selade jag och for ut och körde, blev intervaller idag. Han var råå fin, lyssnade super på allt! Var inte bästa vädret att köra på, typ spöregnade och jag hittade inte mina regnkläder. Men allt känns iallfall super tills tävlingen på Tisdag.
 
När jag väntade på hämtningen som tydligen var en bit bort så tog jag på han hans grimma och ett grimskaft och så for vi och red lite i byn, han var superfin i alla gångarter. Åhh, kärlek till denna ponny asså!


Sen så har jag även fått V75 tidningen, där jag är med med lilla Otto :D lite intervjuer av mig och Lucas osv.


Så hemskt

Usch, så hemskt när folk förlorar sina hästar, eller tvingas lämna tillbaks dem. Det får en att tänka på hur tur man själv har det, ingen kan ta Turbo ifrån mig! Tillslut kommer väl våran dag också, men det ska jag inte tänka på ännu.
 
Älskade ponny<3

Galoppintervaller

Idag var Turbo så jäkla fin!! På vägen bort så var han helt underbar, lätt en av de finaste turerna vi haft. Vi red till rakbanan, så red vi galopp intervaller där. Han tjollrade och ville inte gå förbi ett ställe, men när jag fick förbi han därifrån så var det inga problem. Tror jag red fyra galoppintervaller, rätt så långa. Fanns även en liten bana på nå småhinder som vi hoppade, det var superkul tyckte han!
 
Trodde att han skulle bli trött av denna genomkörare, men ICKET. På vägen hem så kunde han knappt skritta, väntade som bara på att han skulle sprängas. Han ville bara springa, så jag lät han springa, tillsist så blev han lite lugnare iallafall.
 
Han har varit underbar idag, supermysig och ja allt!

Svar på tal

Postat av: Anonym

Fina bilder :D Svar: Tack, eller ja det är ju som Sandra du ska tacka!


Postat av: Anonym

Vem är det som fotat? =) Han börjar få riktigt bra hoppteknik! Svar: Sandra B, är det som var supersnäll och fotade mig och Turbo. Åh tack, kul att du tycker det :D

 
Postat av: Stina

Jättefina bilder! Man ser verkligen skillnad mot för i vintras. Svar: Tack :D Åh va kul! Känner en massa skillnad själv också!



Pinkpower

Detta kom med posten idag, ett rosa schabrak. Hade en matchande piké sen innan så detta passade bra! Turbo kommer kanske inte älska mig efter detta, men söt kommer han iallfall bli ;)

Tjat

Folk tjatar och tjatar om att jag ska börja om att blogga, men jag vet faktiskt inte. Det är riktigt skönt att slippa blogga, men samtidigt så längtar man ju en aning ;)
 
Ni har iallfall missat en hel del bilder osv, turbo har blivit råå fin i dressyren nu! Funderar på att starta upp lite lätt, med endast nåt inlägg per dag och när jag känner för det, men isåfall får ni vara duktiga på att kommentera osv.
 
I hoppningen i Lördags fick jag dock ingen bra känsla, men vet förmodligen vad det beror på.
Kan iallfall bjuda på lite bilder från i helgen!
Kommentera nudå :D!

Funderar på bloggpaus

Funderar på en bloggpaus tills jag fått tillbaks bloggsuget, om ni är sugna på att hålla er uppdaterade. Bevaka/bli vän med mig på dayviews isåfall (heter ThelmaR) där. Har du det inte så borde du skaffa det! Grymt kul!

Blir inge stall idag...

Blir inte att fara till stallet idag, har varit på stan idag, blev massa nytt! bla. fyra par jeans. Senare så ska jag rensa lite kläder osv.

Det kan inte alltid gå som man tänkt sig

Är sjukt trött nu faktiskt, steg ju upp tidigt imorse.. Ska snart gå och sova, ögorna viker sig snart.. Loppen idag gick inte alls bra, hade allt varit normalt hade vi varit där framme och krigat! Vi blev diskade i början av första kurvan, han dumgalopperade bara. Efter två galopper tänkte jag bara "amen då tar vi det lugnt nudå" men han bara snörde sig i galopp. 
 
Andra loppet så höll jag honom mest, vi hade ändå ingen chans. Vi funderar på om han har åkt på en lättare förkylning. Imorgon ska jag på stan, behöver lite nya kläder till skolstarten. Men berättar mer om loppen imorgon!

finaste

Idag ska vi visa vad vi går för
Hoppas ni håller tummarna för oss!

true


Taggade!!

Har badad osv idag, men orkar inte babbla om det. Turbo var SUPERFIN idag när jag körde honom, looove! Fast när vi hade tänkt fara ut och köra så började det SPÖREGNA, och åska tom.. Så jag myste ett tag med honom, och sen smörjde jag all tävlingsutrustning. Sen jag ut och körde honom!
 
Vi har även duschat honom, han är/var jättedammig osv. Vagnen är också tvättad nu, nu är vi riktigt taggade till morgondagen!

Dagens planer i stallet

♦ Motionera Turbo
♦ Duscha honom
♦ Tvätta upp tävlingsvagnen som är grymt skitig sen sist i Boden
♦ Smörja tävlingsgrejjerna
♦ Packa allt till morgondagen
♦ Fota lite saker som ska säljas
♦ Trickträna/träna löst
Mycket som ska hinnas med i stallet imorgon, hade även tänkt göra dipdye med mina brudar. Men det ska vi göra Måndag kväll istället!

I want

Ska införskaffa ett par ledstigbyglar om inte allt för länge, de är supersköna att rida i och
de är ju säkerthetsstigbyglar sammtidigt. 
 
Vad tycker ni om ledstigbyglar? 

Idag får Turbo vila

Turbo får vila idag, har ingen skjuts dit. Imorgon ska jag dit och duscha honom, köra honom och smörja alla tävlingsgrejer tills på Söndag. Ikväll så ska jag se film med kusin. Vi hyrde två filmer och köpte massa godis!
 
Ska även röjja lite kläder osv, kanske kommer ut en bloppis?
Något speciellt ni vill läsa om? Eller se bilder på? -Ge förslag!

Rätt svar..

Det var ett par stycken som gissade på vem det var jag ev. skulle rida idag. Men ingen gissade rätt, det var Othello som det var tänkt att jag skulle rida. Men mamma skulle bort så fick ingen skjuts till Lucas. Men vi får ta det en annan dag istället.
Otto är gryyym♥

Lite ovisade

Finaste ponnyskrutten♥

Kan ni gissa vem jag ev. ska rida idag?

Någon som kan gissa vem jag ev. ska rida idag? Första som gissar rätt för en länkning. Hästen står i Skellefteå och ni som följt min blogg borde nog känna till h*n. Och det är inte Turbo, haha. Matilda och Sandra får inte svara, ni vet ju redan ;)


Soool

Sjukt bra väder idag också, klockan 11:40 så for jag och Lisa in till travet, var ju lunchtrav idag. Chrille hade tre till start, Hilda, Parre och Eragon som Mille körde. Sen hade Micke en till start nämligen Nice.
 
Chrille vann med Hilda, sjukt kul! Nice blev dock trängd och då kom galoppen. Hade förmodligen varit med och krigat om vinsten annars. I sista loppet så ledde Chrille med Parre tills sista svängd då han galopperade, han tror att det skulle ha blivit en dubbelseger annars, menmen.. Mille var sista placerade, så det var ju ändå bra!
 
 Sen när alla lopp var över så for vi tillbaks till Falmark, jag badade och sen for jag ut och red Turbo. Towe skulle cykla hem till sig, så då visade hon en ny ridväg jag aldrig varit på. Så då har vi något nytt ställe att rida på också, Turbo var jättefin idag! På tillbaka vägen så tränade vi att han skulle hålla formen i övergångarna, gick finfint!

Men nu ska ni få lite bilder från travet och två på Turbo.
 

Glöm inte

Glöm inte frågestunden! Den avslutas förmodligen ikväll, du hittar den HÄR.

Ännu en varm dag

Hela veckan så har det typ varit sjukt varmt här, så har inte velat rida/köra Turbo så värst hårt! Men idag så red jag iallfall lite löst i hagen, han lyssnade super från trav till skritt osv.
 
Sen tog jag på honom tränset och red honom på ängen, han var sjukt pigg idag! Lite svårare i höger varvet idag, men får försöka mjuka upp honom lite mer med serpentinbågar osv. Jobbade en hel del på formen idag, gick super! Kunde trava och skritta länge utan att tappa formen. I slutet så blev han dock lite fööör staaark i galoppen, men det gick bra iallfall.

Vila för Turbo

Idag så fick Turbo vila, har varit dit och pysslat om honom och så. Ni kanske vet på ängen jag har ridit ett par gånger (har lagt upp bilder på mig och Turbo när vi ridit dressyr). Iallfall där, där har vi fixat lite hinder nu. Så kommer kunna hoppa lite mer "riktiga" hinder nu :D! Sjukt kul!
 
När skolan börjar så kommer vi även att börja hoppa mer, så vem vet, vi kanske kommer upp på någon klubbtävling på ridhuset någon gång? Men det kommer inte gå att rida på ängen så värst jättelänge till, tyvärr :(.

Charmigt osv

Ja, vad ska jag säga om bilden som är imitten? Haha, jaruu han är charmig iallfall ;)! Bild på en grimma jag beställde för ett tag sen, trodde den skulle vara röd. Men icket, rosaaa var den. (den är mer rosa in real).

Rubrik

Har tyvärr tappat lite av bloggsuget, var länge sen sist. Men nu känns det som om att jag bara vill ta en lååång paus, men det ska jag minsann inte ;) Inläggen har har blivit en aning tråkigare på bara några dagar, så statistiken har sjunkt och kommentarerna också.
 
Idag så red jag barbacka på Turbo, vi trimmade lite dressyr. Han var faktiskt sjukt fin! Red inte så jätte länge och hårt då det var så pass varmt. Men vi red iallfall på mycket volter, så han skulle mjukna upp. Vilket han gjorde typ direkt.
 
Sen i slutet så fick han busa av sig lite. Det uppskattades :D! Det är så himla mycket som händer med honom i ridningen nu, på bara en vecka har han blivit mycket mycket finare! - Superkul! Jag har mest ridit honom i Falmark, har ju kört några gånger och så. Men just nu så är jag mer ridsugen än körsugen. Fast jag tycker det är roligare att tävla ponnytrav än nånsin :D
 
Sen har jag även städat och röjt i stallet, har iallfall hittat fyra pannband jag ska sälja, en repgrimma och lite smått och gått.

Vad jag shoppade på stan

Kajsa tjatade att jag skulle lägga upp bild på vad jag köpte på stan, så visst.
Nöjd nu Kajsa? ;)

Anmälda

Idag så har jag iallfall anmält mig och Turbo till Umåkers heldag, som är nu på Söndag. Det blir två lopp, specialarn 2.20 där vi står 160m tillägg, och en 2.13 propp där vi står 80m tillägg. Det känns bra, Turbo gillar ju tillägg så ;)

Två bilder från i Fredags

Finponnyn min♥
 
 

LYCKA

(bilder från när jag skulle skritta ner till ängen)
Idag när jag kommer till stallet så träffar jag stallägaren, och hon ba "tror inte att du behöver rida eller köra så mycket idag", blev som ett frågetecken typ. Nämen, frågade såklart varför. Jo- de andra två hästarna hade varit på rymmen idag, och Turbo hade visst sprungit runt som ett tok. Han var ganska svettig, tog in honom och kände så han inte gjort illa sig eller så. Men det hade han inte, andades ut!

Red iallfall ett lättare ridpass på ängen idag, han var så sjukt fin! Han släppte i båda sidorna riktigt snabbt. Turbo har haft väldigt svårt att galoppera på volt, han kunde inte det när han kom till mig. Han kunde inte ens galoppfattning när jag fick honom, hehe. Men nu fungerar det tom. att galoppera på volt. Sen så har han svårt för att fatta vänster galopp när man rider, men idag när jag testade fatta galopp i vänster varv så vipps så fattade han vänster, vi galopperade på nån volt. Bröt av och fattade igen, han fattade vänster igen! Testade galoppera i höger varv också, rätt galopp där också! Åhh, bigsmile på mig idag när jag red asså!! 

är så glad att det blev just Turbo som blev min han är min andra halva♥

Till stallet

Ska till stallet nu, ska rida barbacka!

Horse Race dag ett

Igår så for jag och Melinda till travet för att fota horse race. Var dressyr idag, bilderna blev kassa.. Men jaa, bättre än inget iallfall! Pussade även lite på Fapris, hon mår mycket bättre nu -kul att se!
 
Och kvällen har jag varit med Ida, vi har sett film och sånt -mys. Men ni ska få lite bilder från horse race. 
Min uppdatering har ju inte varit på topp de senaste dagarna, men jag har ju varit och tävlat och så. Men försöker hålla igång på dayviews också, lägg till mig som vän. ThelmaR heter jag där!
 
Uppdateringen här kommer bli som vanligt nu, och hoppas att de läsare jag tappat när jag varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna, kommer tillbaks!

Älskling

Idag 11/8, så har jag haft min underbara plupp i 8 underbara månader. 
Älskar honom så sjukt mycket, han är mitt allt. Han gör mig hel igen, hur illa det än känns/är.

Så, hur gick det igår?

Tänkte nu uppdatera om gårdagens resultat och så. Jo, lastningen gick bra både dit och hem. Men när vi kommit halvvägs till Boden så kom jag ihåg att jag HADE GLÖMT TÖMMARNA. Men lånade ett par av Lucas, bruuuna, yummie! For ut och värmde lite mer än en timme kvar till start, blev rakbanan och banan, körde ett 1640 "heat" med Saga och Dux. Ställde mig 80m efter, och han sprang på bra. Lite segare än vanligt var han dock. Men det funkade.
 
Klockan sex så gick starten, starten gick bra. Men allt gick inte som planerat i loppet, Turbo är ju snabbare än de som stog på start, men de som stog på start låg utvändigt om varandra. Visste inte vad jag skulle göra, hehe.. Blev lite fram och tillbaks? Men vi blev fast bakom de lite sekigare, och då kom ju de andra hästarna bakifrån ikapp snabbare. Så i sista kurvan satt vi fast mitt i smeten, men fick oss ut när en häst galopperade. Men vi blev trängda och krokade fast i två stycken, men he gick bra iallfall. Vi travade imål utan en enda galopp, som trea! Var supernöjd över Turbo, han känns i toppskick! Men jag var verkligen superdålig på att köra. När mållinjen kom så låg jag kanske två nosar från att vinna, hehe.. Menmen, nu taggar vi om till den 19onde på Umåker, två lopp då! (förmodligen)
 
Får se om det var någon som fotade! 

Hööks

Imorgon när vi far till Boden imorgon, så kanske vi springer in på Hööks en snabbis på 10minuter, vet redan två saker som jag vill ha.
 
En repgrimma med tyglar, och hästgodis. 200:- går det där på.

Svinkallt

For ut och körde Turbo som jag sa, det var svinkallt! Glömde dock ta på mig vinterjackan, hade varit grymt skönt med den. Blev en lite kortare sväng, han var som vanligt framåt och glad. Superfin bak också, så det känns så himla bra tills imorgon. Alla som ska ut i mitt och Turbos lopp för akta sig, hihi!
 
Smörjde även upp sakerna,  dock var det så mörkt och lampan i stallet är inte den bästa. Men he gick iallfall! Har även handtvättat selunderlägget och förbygeln. Som jag brukar säga, är man inte bäst så ska man iallfall vara snygg/snyggast :D
 

Älskar honom så himla mycket, det räcker att bara titta på honom så blir jag varm inombords♥

Till stallet nu

Har nyss ätit middag, nu ska jag bege mig till stallet. Ska först och främst putsa all utrustning och packa iårdning (om jag inte packar imorgon). Sen så ska jag även motionera Turbo, och sen ska jag testa ett nytt trick. Får se hur det går, och om jag vågar mig på att pröva det tricket. Skulle vara rätt fränt, men kommer endast göra det från marken isåfall!
Sist jag och Turbo tävlade i Boden, 3:a på nytt rekord på distansen!
 
Men nu ska jag bege mig to the stable, uppdaterar när jag är hemma igen. Ska göra lite hissar/dissar samt lite saker jag vill ha osv. -Ni har alltså lite att se fram emot!

UTMANINGAR

Bomba med lite utmaningar jag kan göra med Turbo, inga typ "omöjliga". Meen, jaa. Bomba med förslag, så kanske jag kan göra några av dem :D!
 

Stan

Idag har jag och mina finisar varit på stan, köpte två nya tröjor. Visar bilder senare!
Sen har vi fotat nya omslagsbilder och profilbilder osvosv. Men nu ska jag packa lite tills tävlingen i Boden imorgon, sen åker vi för att hämta upp transporten i Ragg och beger oss sen till Falmark, ska smörja och ponnyn ska motioneras!

Inte mycket att berätta

Idag så vilade ju Turbo, jag for dit och borstade upp honom. Skrittade även ut barbacka en liten kortis, han tyckte det var superkul. Gjorde mycket halter, och halvhalter och så.
 
Senare efter middagen så tog jag ett varmt skönt bad, riktigt härligt! Senare på kvällen så var jag med Olivia, Alva, Ida och Samuel -kulkul! Imorgon blir det stan, och sen ska jag till stallet och motionera Turbo, även packa och smörja upp allt inför tävlingen på Fredag -i Boden!

Tack Yan!

Efter Yan hade fotat mig och Lucas till V75 tidningen, så fick jag denna superfina
tavla (vet inte vad jag ska skriva att det heter) av henne. Bilderna är fotade i Lycksele iår,
av Yan. Alla bilder är på mig och Turbo förutom längst upp, för där fick Otto vara med. 
 
Tusen tack Yan!

Nu ska bloggen lyftas!

Blir så himla taggad, igår fick jag ett nytt besöksrekord igen! Ni har även varit riktigt duktiga på att kommentera, blir så himla laddad. Idag ska jag försöka filma/ta kort på stallet där jag har Turbo. Vad vill ni hellre se, film/bilder?
 
Fortsätt såhära nu! Ni är somsagt grymma!

Är ni sugna?

Någon som är sugen på att se bilder/se film på stallet där jag har Turbo? -kommentera isåfall!

Tre schabrak tillsalu

TILLSALU
Jacson schabrak, brunt med hjärtan.
Strl. cob (?) har då passat på en 17" sadel utan problem!

det blir bud ifall flera är intresserade. annars ge prisförslag!
 
TILLSALU
Schabrak, svart/vinrött.
Strl. ponny

det blir bud ifall flera är intresserade. annars ge prisförslag!
 
TILLSALU
Schabrak, vitt
Strl. cob

det blir bud ifall flera är intresserade. annars ge prisförslag!
 
Vid intresse kommentera detta inlägg, eller mejla mig på [email protected].
 

Ny header, någon som kan koda?

Har fått en ny header nu, är det någon som är duktig på att koda? och som har lust att
släppa upp? Skulle vela ha något slags blommönster som bakrund.
 
Släng iväg en kommentar om du är duktig och har lust att ställa upp!

Ponnyrockard

Satt aldrig i datorn något igår kväll, men jag gjorde inte så mycket. Var ute och joggade 4km rundan, sen såg jag typ lite tv -det var allt.
 
Idag så vilade ju Turbo, eftersom kotknackaren var där igår. Vi var och hämtade en ponnyrockard, som min plastmorfar ska laga. Det är mycket fel på den, men han trodde att den skulle gå att få fin. Är ju inte akut behov av den då jag trotts allt har en speedcar.
 
Imorgon ska Turbo vila, vi får se om Susanne skulle komma och kolla ut om någon av hennes två sadlar passar på Turbo. -hoppas på det bästa :'D!
Tack för besöksrekodet igår också, ni är fantastiska!

Åh så sött, blir nästan tårögd!

 
Hans förra ägare är så himla snälla och gulliga! När jag vann med Turbo för första gången så skickade de tom. choklad och grattiskort med posten!
 
Förresten, är det ingen som söker en liten Turbo? De som hade honom förr har tänkt betäcka Turbos mamma Betty igen, fast denna gång med Tyson. Bettys avkommer har blivit superfina!
 
 
Tippen, Tila och Turbo är inte tillsalu ifall det lät så, heheh! 
Tiptop, valack f. 2010 (ENDAST 2ÅR) alltså ostarad. e. Gumino u. Katrinebergs Betty

 
Te-Quila sto f.2008 (FYRA ÅR)  rekord på 2.59,8 e. Gumino u. Katrinebergs Betty.
 
Österås Turbo valack f.2006 (SEX ÅR) rekord på 2.06,7 e. Micklas u. Katrinebergs Betty
Hoppas att det var okej att jag lånade bilderna på Tippen och Tila Caroline!
 
Visst är de fina hela syskonskaran :D?

Lyckad dag

Klockan 08:15 så var jag i stallet, skulle följa med Lisa ner till banan som stallskötare. Hon körde ett jobb med Ricke, och Micke och Annsofie körde med henne också! Jag borstade, selade, duschade av dem, lastade osv.
 
Hem så kom även Shore med, hon ska fara till Finland för operation nästa vecka. När hon kommer tillbaks så kommer även AliceMandy att komma till Lisa, då ska hon få stå med Ricke och Turbo kommer att stå med Shore. Turbo och hon är verkligen förtjusta i varandra!
 
När vi om tillbaks så gjorde jag iårdning Turbo för ett lättare ridpass på ängen. Han skötte sig super, han låstnade tillochmed i höger varv! Blev mycket övergångar och halvhalter idag, så han hade något att tänka på hela tiden.
 
När jag ridit klart så fick han massage och sen kom kotknackaren. Han fixade till honom, det hade åkt ur igen. Dock tyckte han att det var mycket bättre än sist -känns skönt att det börjar gå åt rätt håll! Men nu ska han iallfall endast skrittas och sen på Onsdag så kan vi börja om att köra/rida som vanligt. På Fredag blir det även ett lopp i Boden för oss.
 
Men nu ska jag sluta skriva och istället ska ni få en massa bilder från idag!
Nu får ni se till att kommentera:D!

Dagen igår

Igår så kom Yan och hämtade mig, så rullade det mot Bureå där jag och Lucas skulle fotas till V75 tidningen. När Otto och Granat var putsade så började Yan fota oss med ponnysarna. Otto var lite jobbig, han hade bara en sak i huvudet och det var "ÄTA GRÄÄÄÄS!!!" men tillslut så gick det! Lucas fyllde ju även år så de hade släktkalaaas:]
 

Sen så red jag även lite barbacka på Turbo igår, han var superfin. Lite springig i galoppen, men annars så gick det toppen!
Sådär såg det ut i början, hahahha..

Fotning av v65 tidningen idag

Ska göra mig iårning det sista nu, sen ska jag gå och bli upphämtad av Yan, så rullar det mot Bureå. Hon ska fota mig och Lucas till v65 tidningen, kulkul! Bloggar mer när jag kommer hem, Turbo ska förmodligen vila idag också.

Att jag ens lägger upp det här, men lite skillnadsbilder!

 
Lite skillnadsbilder, det är långt kvar tills allt sitter! Men vi har kommit en bit, eller vad tycker ni?

Inte varje dag

Idag så kom Jessica och hämtade mig hemma vid tolv, då for vi till hennes två ponnysar! Vi hade tänkt att vi skulle ut och köra Majsan och bara ha Marisa som handhäst, men så blev det inte. Istället så red jag Marisa, ni som har följt mina andra bloggar så red jag henne några gånger i veckan förr, jag började i April förra året. Hon är en mycket speciell ponny, förmodligen den svåraste jag testat på! Men slutade tyvärr rida henne i September/Oktober samma år, pga. en sak som inte ni behöver veta.
 
Marisa är iallfall inte riden sen November förra året, och det är pga. att hennes rygg var jättedålig. Ridturen gick super, över förväntan faktiskt! Hon lättade endast lite från marken en gång, och det var allderles i början. Annars så gick det super! Hon skötte sig i både skritten och traven.
 
Sen så for jag till min egna lilla pålle, tränade ett litet nytt "trick" idag, eller ja trick och trick.. Men nu behöver jag iallafall bara peta med spöet på hans bakben så lyfter han det och stoppar huvudet under benet. Red iallfall ut barbacka idag, han var riktigt fin faktiskt! Vi testade att hoppa ett högt hinder idag, han hoppade med en sån himla fin teknik, min fina ponny! HELA 80CM LÅG DET PÅ, hihi, dutti ponny! -ska försöka ta ner han till en ridbana/ridhus så jag kan testa hoppa riktiga hinder!
 
Förstår ni så nöjd jag är över min ponnyskrutt? :D

Sugna på att se?

Igår så hittade jag lite bilder på mig och Turbo från i December/Januari, alltså när jag hade nyfått honom. Är ni sugna på att se lite bilder? isåfall kommentera. -ni kommer nog att få er ett gått skatt iallafall ;)
lilla pluppis♥

Terräng

Idag så hoppade jag Turbo, han har fått mycket bättre teknik nu! Hoppade kring 70cm och det tog han med lätthet!
 
Var svårt att göra hindrerna höga då de föll ihop direkt nästan, men det är bara att gilla läget lixom ;)! Han hoppade även av bra på hindrerna idag, känns roligt att vi gör framsteg! Sandra red honom även lite, när jag hoppat han ett tag så red jag dressyr ett tag. Han tjurade ihop, men slutade efter ett tag. Tränade på min sits idag, jag brukar ha en tendens till att luta mig för mycket bakåt men idag så lutade jag mig en aning för mycket framåt.
 
Och ja, jag vet att sadeln satt för långt fram.
Släng iväg en kommentar?

Nya bilder kommer idag

Förlåt för min slappa uppdatering igår, men jag for aldrig till stallet. Spenderade min kväll med Samuel och Sofia. Idag så kommer iallfall Sandra och ska fota mig och Turbo, vi ska hoppa lite terräng hinder så det ska bli riktigt kul! Hade även tänkt slänga upp Sandra så hon får testa Turbo, alltid roligt att se han från marken!
 
Men det ska iallfall bli kul, kanske rider lite dressyr också. Finns en liten yta i forsen som man kan rida på, menmen vi får se vad som händer.

Kontakt

Några som undrar hur man kan kontakta mig, och min e-post är [email protected], Thelma Ragnarsson @facebook, ThelmaR99 @instagram.
 
Älskar även fanbilder, här är två stycken som jag fått när jag hade Fapriola.

Barbacka pass?

Idag får jag se vad jag gör med Turbo, kanske rider ett lite lugnare barbacka pass i
hans hage, vi får se!

I'm sorry, i'm so so sad.

I love you darling, wishing that everything was as before, when you and I belonged
together.  Sorry that I made to go separate ways.♥ 
Näsvallens Fapriola, jag saknar våra stunder. Mer än 3år sedan vi lärde känna
varandra nu.

New stuffss

Momme kom somsagt hem idag, så jag fick hem strasspannbadet, pannbandet till mig, grimman+grimskaftet och massagevanten. 500:- fattigare, men he var de värt det ;)!

Ridit tre hästar idag

Vid lunch så for jag, mamma och min lillasyster till Stina, Chrille och Hugo. Jag fick rida Enkidu för andra gången idag, red runt hagarna som uppvärmning och sen trimmade vi dressyr. Han var myyycket finare den här gången, sökte sig neråt och kunde hålla sig där nere rätt så länge. Han skulle dock testa för att se om jag var med, så ibland när man skulle öka till trav så hoppade han rätt upp i luften, hihi! Men det var absolut inte så man höll på att trilla av eller så! 
 
Sen så skodde Chrille Jennys häst hon har på bete nu (det är en travhäst) som inte är riden nå mycket, Jenny har dock ridit henne i typ en månad nu, kanon jobb har hon iallfall gjort! Jag fick pröva rida henne också, hon var jättefin hon också! Mjuk i båda sidorna och sökte sig neråt, ska få komma och rida henne någon mer gång! Kulkul!
 
Har även ridit en jobbig Turbo idag, redan när jag varit ute med honom i drygt 10minuter så kände jag att det här passet inte skulle bli roligt.. Och visst, jag hade rätt.. På väg bortåt, så var han jättefin. Han sökte sig neråt även han! Hoppade lite terräng hinder idag, han bjöd riktigt bra mot hindrerna. Hoppade högre än sist, och han var superduktig.
 
Påvägen hem så blev han dock riktigt jobbig, funderar på att skaffa ett litet starkare bett när jag hoppar, då jag rider på tredelat just nu. Och det känns inte roligt att sitta och typ slita när man kan ha ett litet skarpare och inte behöva ta lika mycket i honom!
 
Sist jag red Enkidu.

Underbart söt

Hihi, söta lilla Tulbå♥

Happy

Momme var på Ikea igår, så då undrade hon om det var något jag ville köpa från hööks, så jag beställade fyra saker med henne. Finns fler saker jag ville ha, men köpte det som jag mest behövde. Blev iallfall lite mer än 500:- fattigare, men de var det värt! Så idag kommer grejjerna :D Grimman ska jag dock inte använda på honom förns i vintern, annars kommer han väl skita ner den direkt ;)!

Alla mina schabrak

1. Brunt jacson schabrak
 
2. Vinrött/vitt schabrak
 
3. Marinblått/gult hansbo schabrak
 
4. Vitt/vinrött/svart schabrak
 
5. Svart jacson schabrak
 
6. Lila HelloKitty schabrak
 
7. Grått/rosa schabrak
 
8. Turkost ATC schabrak
 
9. Lila/marinblått HVpolo schabrak
 
10. Orange/brunt HVpolo schabrak
 
11. Glittrigt HVpolo schabrak
 
12. Vitt prestige schabrak
 
13. Svart/vinrött schabrak
 
14. Svart/beige schabrak
 
Sådär, nu har jag fixat bild på alla mina schabrak, har länge fått förfrågan om jag kan visa bild på alla, men har glömt bort det hela tiden. Men nu är det av checkat, vilket är din favorit?

Hemma igen nu

Idag for jag till stallet efter lunch, när jag gick ner till hagen så stog han och betade men när han fick syn på mig så kom han i trav och gnäggade för fullt, blir så rörd. myste på med honom i boxen tränade lite på hoven och klassiskbugning och så. Sen for jag ut och körde, blev Södra slingan, det gick bra. Körde i ett lugnt tempo men vissa sträckor lät jag honom springa av sig, han har seriöst blivit riktigt travsäker nu!
 
Gav han massage i typ 15minuter sen, han stog och sov och man märker verkligen hur han trivs i Falmark, jag blir så himla glad! Sen for jag ner till Kjells stall för at byta hage på Roada och Sparven, he gick bra det med!
 
När jag kom tillbaks så fixade jag lite i stallet (fotade även alla mina schabrak, det är ju något ni velat se länge nu). När jag var klar i stallet så kom Lisa med kina mat så det åt vi på stranden, mumma. Sen red jag Turbo lite löst i hagen, det gick inte så värst jättebra, men ska inte säga att det gick dåligt heller, någon stanns därimellan. Men för att vara första gången jag rider på större yta löst med honom så gick det hyffsat!
 
När jag kom hem så duschade jag, och sen kom Sofia vi for och bowlade, gick sjukt mycket bättre igår juu.. Men aja, roligt var det ju iallafall! När vi spelat så for vi ut och cyklade, sen så kom Emma så vi var med henne också. Vi har typ cyklat runt och pratat och så, kom hem halv tolv och då landade jag här ;)!

RSS 2.0